Mail ons om een afspraak te maken.
We komen graag langs om je te vertellen over onze  educatieve pakketten!

Succesvol aangemeld!

Pre-order voor het nieuwe schooljaar!
Objectwijs Deel 1: voor groep 7/8 en de eerste klassen voortgezet onderwijs

Objecten zijn verhalenvertellers. Ze zijn er voor iedereen die het gesprek met ze aan wil gaan...in elke tijd en op elke plek. 

In dit eerste deel van Objectwijs ligt de focus op goed leren kijken, verwondering en voorstellingsvermogen. Op deze ontdekkingstocht gaan we, samen met objecten, de dialoog aan met de wereld om ons heen. 

Een uniek onderdeel binnen Objectwijs is het Object-interview.  Makers van Morgen introduceert deze werkvorm om je creativiteit en  voorstellingsvermogen aan te spreken. We planten hiermee een zaadje om altijd naar groter en breder te blijven kijken dan je eigen gedachtengang... 

Pre-order voor het nieuwe schooljaar!
Objectwijs Deel 2, 3 of 4: verdieping in thema's voor het voortgezet onderwijs bestellen

Feiten kunnen we leren, samenleven is een sociale gebeurtenis.  Gebeurtenissen vinden plaats in een maatschappij-kritische context en meer dan ooit is het de laatste jaren duidelijk geworden hoe belangrijk betekenisgeving is.   

Objectwijs nodigt uit tot het vinden van eigen antwoorden en interpretaties in maatschappelijke vraagstukken met kennis van en begrip voor verschillende perspectieven en mogelijkheden.  

Via museale objecten opent Objectwijs deuren tussen het verleden en de toekomst en gaan we de dialoog aan met de wereld en mensen om ons heen. Of we het nu hebben over gender-identiteit, Covid-19 of Black Lives Matter. De signalen zijn duidelijk. De maatschappij vraagt om nieuwe inzichten en betekenisgeving.  

Met Objectwijs ga je actief aan de slag met maatschappelijke vraagstukken, thema’s in burgerschap en aandacht voor de Sustainable Development Goals. 

Investeer in je school met Objectwijs: toekomstbewust onderwijs voor alle klassen!  

Van korte dagopening tot grote projecten. Of neem de Objectwijskaarten mee naar het museum waar je het object in het echt gaat bewonderen. Van klassikaal tot geheel zelfstandig werkende leerlingen. Alleen in je eigen les of samen met andere docenten. Voor lessen burgerschap of als voorbereiding op profielwerkstukken.

Objectwijs is vak- en niveau-overstijgend en is in alle klassen te gebruiken! Niet alleen gaan je leerlingen aan de slag met de Sustainable Development Goals, maar als school doe je met Objectwijs ook een duurzame investering! 

 

Tijdens onze Masterclass Objectwijs laten we je graag kennismaken met allerlei mogelijkheden.

 

- De weg naar een bewuste toekomst begint hier en nu...start vandaag nog met Objectwijs! -

Let's play a different tune together!  

Objectwijs 2_edited_edited.png

Neem contact met ons op. We komen graag langs om je te vertellen over onze  educatieve pakketten!