Bestel hieronder direct een gastles of docenttraining.

Tentoonstelling 'Misleiden' in Museum de Lakenhal

Art.nr. 10
€45,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Echt of nep? Dat is de vraag in Misleiden - Fakes from art and science. Bekijk objecten, uit verschillende musea verzameld, die je op het verkeerde spoor zetten.

Of een kunstobject echt of nep is, is niet altijd gemakkelijk te zeggen. Soms willen we dat iets echt is, ook al kunnen we onze ogen nauwelijks geloven. Goed kijken is daarom heel belangrijk.

Wat zijn de motivaties van vervalsers om te doen wat ze doen? En als een object niet te onderscheiden is van het echte werk, is het dan niet een kunstwerk op zich?

Ook met die vragen en meer, gaan we aan de slag.

Voor groep 7 en 8 basisschool en het hele Voortgezet Onderwijs, is deze tentoonstelling te bezoeken onder begeleiding van Makers van Morgen. Met behulp van Objectwijs-kaarten gaan jullie deze objecten onderzoeken en ontdekken.

Gezamelijk zullen, aan de hand van de gevonden antwoorden, objecten besproken worden en komen leerlingen meer te weten over de verhalen achter de objecten.

De tentoonstelling 'Misleiden' is vanaf 10 januari 2022 met je klas onder begeleiding van Makers van Morgen te bezoeken.

Duur: 1 uur. Kosten: 45 euro per klas (toegang museum is gratis). Plaats vóór 25 december 2021 hier de bestelling en betaal de helft van de prijs!

Je reserveert hier begeleiding van Makers van Morgen voor dit museumbezoek. Je kunt op een later tijdstip bepalen wanneer je naar het museum wenst te gaan in afstemming met Makers van Morgen. Daarna ontvangt school pas een factuur.

* Er dient een docent van school actief bij de groep aanwezig te zijn tijdens dit museumbezoek.

Bewaar dit product voor later

* Na bestelling zullen wij contact opnemen om
praktische info toe te sturen en in overleg een datum te prikken.

Heeft u vragen over één van deze workshops? Neem gerust contact met ons op via: info@objectwijs.nl